Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike blazer zwart
#1
[Image: cc3a43a898e779cb5cfb3075846f0420--nike-v...intage.jpg]

Nike's nike blazer low Blazer breekt de norm voor de moderne 'hoepelschoenen', snel voor de bekendheid zowel op als buiten het hof. Met een minimalistisch hoogwaardig ontwerp, gebruikt Blazer eenvoud tot zijn voordeel, dit combineert dit met premium tuimeld leer en geborduurde Nike branding.

Nike nike blazer mid en Mo'wax gingen samen om ons hun nieuwste kleur te brengen van de klassieke Blazer Hi. Een prijsuitgave. Deze nieuwe editie heet Mo'Wax x Nike Blazer Hi SP Black-Copper Flash. Deze schoenen hebben een zwarte bovenste helft met een unieke grafische troughout. Deze schoen is afgewerkt met een oranje lederen voering en een witte gevulkaniseerde zool.

De nike blazer dames Nike Blazer Mid is vernieuwd voor zijn laatste premium vintage quickstrike release. Dubbele "Sorbet Pack", dit tijdloze silhouet wordt aangeboden in drie pastels - Poison Green, Copa en Prism Pink. De bovenste delen zijn gemaakt van suède, terwijl een contrastgekleurde leerafwerking op de hielflipjes wordt gezien. Swoosh logo's zijn quilted voor verdere details.

De nieuwste weergave nike blazer zwart van het Nike Blazer-silhouet ontvangt een ijsbaan met het Mid Premium Vintage Blazer-ijspakket. Pasteltonen worden besprenkeld over de sneaker, terwijl een "sanddune" kleur reminicent van een wafelkegel de Nike swoosh vult. Op de binnenzool ziet u een strawprint, terwijl een blootgestelde schuimmond het silhouet voltooit.

http://www.zwartmall.com/
Reply


Messages In This Thread
nike blazer zwart - by dgmghdkhj - 13-12-2017, 07:42 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)