ajmalworld.com

Full Version: nike roshe run dames grijs
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: p_13078431_73257496_7442256.jpg]

Na de introductie in een wolfgrijze kleurweg, wordt de nieuwe nike roshe run dames grijs Tiempo VI, die in wezen een hybride mengsel van de Roshe Run en Tiempo silhouetten is, nu onthuld in de nachtmerrie. Het levensstijl-geneigd model glijdt de gekleurde tint over zijn bovenste, die meestal bestaat uit leer, terwijl tonale suède wordt gebruikt voor de Swooshes over zijn zijpanelen en hak.

De nike roshe run zwart wit wordt aangeboden in zomergezette kleurwegen, aangezien er drie specifieke afwerkingen worden gemarkeerd. Een mengsel van tonen definieert elk paar, zoals één bestaat uit Voltage Green / Lucid Green, de tweede in Volt / Total Orange-Black en eindelijk een Foto Blue / University Red-Black iteration.As als de OG-mesh Nike Roshe Run niet licht en ademend genoeg was, zou deze nieuwe GS-versie heel goed de breeziest van hun allemaal kunnen zijn! Rockin 'een schone Zwart-witte kleurweg, laten we eens een kijkje nemen op een van de meest recente remixed versies van de schoen, de Nike Roshe One Flight Weight. Deze versie van de Nike Roshe Run komt stil met een ademend mesh boven, maar je kijkt dicht, de openingen zijn veel veel groter, wat in ruil voor meer ventilatie zorgen.

Het nieuwe logo dat vorige week onlangs werd geïntroduceerd, heeft een verlooplook in oranje, roze, paars en blauw met een witte camera logo voor en midden. Sneakerpassager Kickasso heeft het nieuwe IG-logo genomen en op de nike roshe run blauw roze Shoes geplaatst. Zoals u in de afbeelding hierboven kunt zien, gebruikt hij hetzelfde verloop effect op de hele bovenkant van de Roshe samen met witte veters, een witte Swoosh en een witte phylon middenzool.

Nike raakte echt een homerun toen ze besloten om de levensstijlloper een heel nieuw uiterlijk te geven door het uit te vullen met een Flyknit-bovenkant. Terugkerend naar de lente zijn enkele nieuwe, nieuwe kleurwegen van de nike roshe run schoenen goedkoop Vandaag kijken we naar een nieuw zwart-zwart paar dat letterlijk de gehele Flyknit-bovenkant van Black omvat, inclusief de veters, merken en binnenvoering. Onderaan hebben we de contrasterende Natural Motion midsole die in wit is gedaan.

http://www.maxultrabe.com/